Chec aperitiv

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2010 | 70418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 -4 carnaciori oltenesti
  • 2 ardei grasi rosii
  • 150-200 g masline fara samburi
  • 200 g cascaval
  • 150-200 g sunca de Praga
  • 500 g faina
  • 6 oua
  • 5-6 linguri ulei
  • 400-500 ml lapte
  • 2 rosii
  • 1 plic praf de copt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Amestecam intr-un vas faina cu praful de copt .Adaugam pe rand ouale, uleiul, laptele si condimentam dupa gust cu sare si piper. Amestecam bine si apoi adaugam maslinele feliate, carnaciorii si sunca cubulete, ardeiul gras taiat si el cubulete, cascavalul ras si amestecam usor pentru a nu se sfarama maslinele.

Turnam aceasta compozitie intr-o tava de chec unsa si tapetata cu faina.

Dam rosiile prin razatoare, amestecam cu putin cascaval ras si turnam deasupra compozitiei.

Dam la cuptor si coacem  circa 40-45 minute, dupa care scoatem, lasam sa se raceasca si apoi taiem .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Isabbela18 1

16.03.2014, 17:41

Buna, copozitia toata se amesteca cu mixerul sau numai la inceput cand se pune faina,ouale,laptele,si praful de copt.Multumesc.Astepr raspuns.

gabymady 1

10.12.2014, 23:10

Interesant bvo

nirolf 1

20.10.2016, 18:06

Timpul de coacere este trecut in reteta dar temperatura nu.Cu sunca de praga ce facem?este trecuta in ingrediente dar in reteta nu?cind se pune in compozitie?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv