Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 23464 vizualizari

COMENTARII (70)

ramonapac 1

27.12.2010, 19:51

Pare a fi tare bun. Ar fi fost de folos si-un indiciu referitor la temperatura!

Sylvia 1

27.12.2010, 21:35

Sarbatori fericite, superba mancare

ela 1

27.12.2010, 22:50

Sylvia

ela 1

27.12.2010, 22:52

Ramonapac te referi la temperatura la care coci aperitivul,trebuie lasat la foc potrivit,timpul depinde de cuptorul fiecaruia,pana devine auriu,cel mult 50minute,cel mai bun timp este intre 40 si 50minute,maxim

ela 1

27.12.2010, 22:53

Silvioara

ramonapac 1

28.12.2010, 09:38

Aha... multumesc mult pentru promptul raspuns. O sa-l incercam, probabil, maine, fiindca poimaine avem invitati la masa si tocmai bine ne prinde aceasta reteta noua.

Salutari si multumiri inca o data!

ela 1

28.12.2010, 10:08

Ramonapac,sa il lasi neaparat sa se raceasca in forma cel putin 30min,chiar o ora si de abea apoi sa il tai,altfel se sfarama,cu cat il lasi mai mult sa se raceasca cu atat mai frumos se taie

ramonapac 1

28.12.2010, 10:29

Multumesc pentru sfat - o sa-l pun in aplicare.

ela 1

28.12.2010, 10:49

DIANA B 1

28.12.2010, 11:10

Ce bine si bun mi-a iesiiit ... ms de reteta

ela 1

28.12.2010, 11:49

Onesta,ma bucur ca ti-a placut,si mie mi-a placut la nebunie,il fac si de revelion,cu ceva ingrediente in plus

zaharia_mihaela2005 1

28.12.2010, 14:28

ela 1

28.12.2010, 14:50

Mihaela

ramonapac 1

28.12.2010, 20:32

Ela, ce se intampla cu galbenii stransi?
I-am descoperit de curand si nu-mi pot imagina ce rost au...?

ela 1

28.12.2010, 23:20

Ramonapac,galbenii se acumuleaza postand retete si articole,facand comentarii la retete,iar cu acesti galbeni poti cumpara virtual produse din camara bucatarasilor http://www.bucataras.ro/camara/ de aici

ramonapac 1

29.12.2010, 10:22

Ah, da. Acum m-am lamurit. Multumesc.

ela 1

29.12.2010, 10:24

cu placere

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti