Chec aperitiv

de ela in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2010 | 23425 vizualizari

 

din vara vreau sa il tot fac si de abea acum am ajuns sa-l fac :))),este delicios atat cald,cat si rece,completeaza foarte bine un platou de aperitive....

 

INGREDIENTE

  • 1ardei capia galben,
  • 1ardei capia rosu,
  • 2fire ceapa verde,
  • 200gr muschi tiganesc(sau sunca presata,muschi file,jambon),
  • 250gr cascaval,
  • 100gr telemea,
  • 3linguri faina,
  • 1lingura pesmet,
  • 4oua,
  • 4linguri smantana,
  • sare,piper,
  • 1conserva ciuperci felii
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Punem la scurs ciupercile.

Taiem ceapa verde rondele.

Ardeii ii curatam si ii taiem cubulete.

Taiem cubulete muschiul tiganesc.

Radem telemeaua si cascavalul.

Separam galbenusurile de albusuri.Batem albusurile cu un praf de sare,adaugam pe rand galbenusurile,faina,smantana si pesmetul,piperam dupa gust.Adaugam cascavalul si telemeaua,apoi ciupercile bine scurse si stoarse cu mana,ardeiul si ceapa verde,muschiul tiganesc.Omogenizam bine.

Ungem o forma de cozonac cu ulei si tapetam cu pesmet si turnam compozitia in tava.

Dam la cuptor 50minute,pana se rumeneste frumos.Lasam sa se raceasca 30minute inainte de a taia.Este foarte bun atat cald cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (70)

Adinacarla 1

11.02.2011, 13:42

arata super...la favorite cu el...

Sandie 1

18.03.2012, 14:01

Foarte bun, l-am pregatit ieri si a placut la toti. Singura problema care am avut-o a fost ca nu l-am putut scoate din tava. Data viitoare probabil ca am sa pun in tava hirtie pergament. Multumesc pentru o minunata reteta.

ela 1

18.03.2012, 21:11

Sandie,multumesc pentru aprecieri,chiar este o idee buna sa pui hartie de copt pe fundul tavii

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pleurotus cu branza si smantana