Chec aperitiv

de lira in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2011 | 10813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g telemea
  • 300 g parizer
  • 4 oua fierte tari
  • 4 oua crude
  • 2 linguri de smantana
  • 2 linguri faina
  • putin gogosar taiat patratele pentru culoare
  • piper
  • sare - nu a fost nevoie pentru ca a fost destul de sarata telemeaua
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Ouale se bat ca pentru omleta, dupa care se adauga telemeaua rasa, cubuletele de parizer, faina, piperul si smantana.

O tava de cozonac de tapeteaza cu hartie de copt, se pune jumatate compozitia, dupa care adaugam jumatatile de oua fierte si cuburile de gogosar. Se adauga compozitia ramasa peste si se da la cuptor pentru 20-30 minute.

Se taie rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cascaval pane