Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2012 | 8392 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 3 linguri de faina
  • 1/2 praf de copt
  • sare,piper
  • 1 leg de marar
  • 4-5 felii de muschi azuga
  • 50 g telemea
  • 50 g cascaval
  • 3 linguri de ulei
  • 1/2 ardei gras
  • 1/2 ciuperci din conserva
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300):

Ouale se bat bine,se adauga faina amestecata cu praf de copt,punem sare si piper si uleiul.Ardeiul gras,feliile de muschi se taie cubulete,ciuperciile se maruntesc,iar mararul il tocam marunt.Se adauga peste compozitie,punem si branza si cascavalul ras,se amesteca usor.Intr-o tava de chec se adauga hartie de copt si se toarna compozitia.Se lasa la cuptor30-40 minute,se incearca cu o scobitoare(in mijloc se baga scobitoarea iar daca nu se ia aluat pe ea este gata).Se serveste de preferabil rece

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv 2(reteta cu numarul 300)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (46)

Bya Ralu 1

30.03.2013, 17:22

multumesc

Bunica 1

30.03.2013, 17:36

felicitari si la cat mai multe!

Bya Ralu 1

30.03.2013, 18:31

multumesc buni!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Maki din miez de paine