Chec aperitiv

de Ina in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2010 | 6491 vizualizari

 

Bun rau! :-P

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 6 linguri cu faina ( cu varf )
  • 350 g. afumatura ( kaizer, ceafa, piept afumat )
  • 350 g cascaval
  • 100 g unt
  • 10-15 masline fara samburi
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Galbenusurile se freaca bine cu untul putin topit, apoi adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare. Turnam faina treptat batand continuu.

Cascavalul si mezelul se taie in bucatele mici si se pun in compozitie, amestecand de jos in sus.

Potrivim de sare si piper.

Impartim compozitia in doua si o turnam in tavi unse cu unt sau ulei si tapetate cu faina.Decoram cu felii de masline si dam la cuptor cca 35-40 min.

 Taiem felii dupa ce s-a racit, deoarece cascavalul este inca cleios, iar compozitia se poate sfarma.

TIPS-URI

1

s-ar putea denumi si " pizza chec "

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Sylvia 1

06.05.2010, 14:58

Excelenta reteta , tare imi plac checurile sarate !

Ina 1

06.05.2010, 18:51

Si mie-mi place mult, Sylvia. E si simplu de facut, iar ingredientele pot varia....ce are omul prin casa

Bya Ralu 1

09.05.2012, 19:17

delicios,trebuie incercat,punem la favo

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Coronita sarata