Chec aperitiv cu cabanos

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 8 Aug 2013 | 50725 vizualizari

 

Astazi vin cu o gustare buna, consistenta ce se poate pregati in foarte multe combinatii.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua ( 4 daca sunt mai mari)
  • 3 linguri iaurt
  • 2 fire cabanos
  • 4-5 felii muschi file
  • 2 felii pastrama afumata
  • 1/2 ardei kapia
  • 1/2 ardei galben
  • 100 gr masline fara samburi
  • 2 linguri parmezan ras
  • 7-8 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita rasa oregano uscat
  • marar verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cabanos:

Muschiul file si pastrama le taiem cubulete.
Maslinele le taiem rondele.
Ardeiul rosu si kapia il curatam de seminte si il taiem bucati potrivite.
Luam cateva fire de marar verde, le spalam, indepartam cozile si le tocam marunt.
Punem ouale intr-un bol si le batem spuma cu un praf de sare.
Adaugam iaurtul, praful de copt, faina, apoi mararul verde tocat.
Incorporam si ingredientele ce le-am taiat si amestecam cu o lingura.
Presaram putin piper, oregano, parmezanul ras si le amestecam bine.

Ungem o tava de chec cu margarina, o tapetam cu hartie de copt si turnam jumatate din compozitie.
Asezam cele doua fire de cabanos intregi in paralel, iar deasupra turnam restul de compozite.
Nivelam cu o lingura si introducem tava in cuptorul incins.

Reglam o temperatura potrivita si lasam pana checul este bine patruns si rumen deasupra ( facem testul cu scobitoarea).

Cand este gata il scoatem din cuptor sa se racoreasca si servim.
Sa aveti pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (56)

Rocsi 1

11.08.2013, 23:10

Multumesc Teo

MIUTA 1

17.04.2014, 17:02

Woooow,pe asta il fac de pasti!!!
Super arata
Pupici fata frumoasa si harnicuta

Rocsi 1

19.04.2014, 19:10

Miuta ce ma bucur ca iti place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitive amuzante pentru copii