Chec aperitiv cu cascaval Delaco

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 26 Dec 2015 | 8335 vizualizari

 

Un chec aperitiv minunat si care ar sta tare bine pe masa de Craciun sau chiar de Revelion!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 lg smantana
  • sare, piper
  • 250 g cascaval Delaco
  • 250 g sunca
  • un ardei kapia rosu
  • patrunjel verde
  • 5 lg faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 lg seminte dovleac
  • 1 lg seminte floarea soarelui
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu cascaval Delaco:

Se bat ouale bine cu sarea si piperul. Se adauga smantana si se omogenizeaza. Cascavalul se da pe razatoarea mare iarardeiul kapia se taie cubulete. La fel se taie si sunca.

Se pun peste amestecul de oua si smantana si se amesteca. Patrunjelul verde se toaca marunt si se pune peste compozitie. La final se adauga faina cu praful de copt. Se omogenizeaza bine totul si se toarna intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt. Deasupra se presara cu seminte si se da la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 35-40 de minute. Se face proba cu scobitoarea. 

Se serveste atat cald cat si rece. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se mai pot adauga in compozitie si masline sau orice altceva credeti ca se potriveste. Compozitia finala trebuie sa fie mai groasa decat cea pentru clatite.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu cascaval Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de oua cu panite