Chec aperitiv cu ciuperci

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2016 | 4292 vizualizari

 

Hristos a inviat dragii mei, lumina sa va intre in case, in suflete si sa va binecuvanteze! Cu toata dragostea, va recomand acest chec cu un gust senzational; cat am stat la copii in Franta le faceam in fiecare saptamana cate 2checuri si tot nu se saturau de el!! Merita incercat!

 

INGREDIENTE

  • 1borcan cu ciuperci(420g)
  • 1ceapa mica
  • 3linguri ulei
  • sare
  • piper
  • ALUAT:
  • 3oua
  • 12linguri iaurt
  • 250g faina
  • 1plic praf de copt
  • 50ml ulei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu ciuperci:

Se caleste ceapa taiata marunt impreuna cu ciupercile feliate daca nu sunt iar la sfarsit se condimenteaza cu sare, piper si se lasa deoparte.

Se bat bine ouale cu un praf de sare, adaugand cate putin ulei, apoi iaurtul, se mixeaza bine totul si se adauga faina cu praful de copt, amestecand usor.

Se rastoarna in tava cu hartie de copt, deasupra se pun ciupercile pe mijloc si cu o lingura se preseaza in aluat (nu se amesteca); se lasa la cuptor la foc mic 40min iar dupa ce s-a racit se scoate, se feliaza si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu ghimbir si migdale