Chec aperitiv cu pui si masline

de laura_n in Pui, 11 Sep 2012 | 10115 vizualizari

 

Am reusit primul meu chec aperitiv. A scapat cu viata din cuptor :)))
reteta poate parea usor superficiala, dar am adoptat-o pe loc, si a iesit un chec foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • - 4 oua
  • - 4 lg faina
  • - 1 praf sare
  • - 1 praf copt
  • - 1/2 kg carne tocata pui
  • - 1 bucatica de cascaval
  • - 1 gogosar
  • - 1 ceapa rosie
  • - 1 dovlecel
  • - cateva masline fara samburi
  • - oregano
  • - cateva fire de marar proaspat
  • - patrunjel verde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv cu pui si masline:

Intr-un castron, batem ouale cu putina sare, adaugam faina, praful de copt si amestecam sa se incorporeze.

Spalam si tocam legumele (pastram o bucatica de gogosar ), le adaugam peste ouale batute, adaugam cascavalul taiat cubulete, maslinele si amestecam bine. Adaugam oregano, patrunjel tocat si inca putin sare.

Adaugam apoi carnea tocata si amestecam sa se incorporeze bine.

Turnam compozitia intr-o tava de chec sau de cozonac (mai marisoara) prevazuta cu hartie de copt. Ornam cu felii de gogosar si marar verde tocat marunt marunt si coacem la foc mediu cam o ora. Cand este gata rumenit, scoatem si lasam la racit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu pui si masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Sim0na 1

12.09.2012, 18:31

Ce bunatate!! Eu n-am facut decat o singura daca, dar tare mult mi-a placut

laura_n 1

12.09.2012, 22:00

da, Simo, si eu tot o data dar am ramas impresionata de faptul ca mi-a iesit si de gust ))

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:39

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute sau carnaciori de casa