Chec aperitiv picant

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Oct 2015 | 8746 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ouă
  • 150 g făină
  • 4 linguri de ulei
  • 1 pliculeţ praf de copt
  • sare
  • 200 g măsline
  • 1 1/2 gogoşar murat
  • 200 g caşcaval
  • cârnat afumat picant
  • kechup picant
  • seminţe de in, floarea soarelui
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv picant:

Mixăm foarte bine ouăle cu un praf de sare până când obţinem o compoziţie spumoasă.

Adăugăm treptat făina, praful de copt şi uleiul. Până la această fază am lucrat doar cu mixerul, de acum voi folosi o lingură pentru a amesteca ingredientele.

Adăugăm caşcavalul, măslinele, cîrnatul tăiat mărunt şi gogoşarul murat tăiat cubuleţe.

Turnăm compoziţia într-o tavă de cozonac tapetată cu ulei şi făină sau hârtie pentru copt. Deasupra punem kechup şi seminţe.

Timp de coacere 35-40 de minute. Facem proba cu scobitoarea. După ce se răceşte îl putem felia.


Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv picant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada tricolora umpluta cu crema de branza