Chec cu carne de curcan

de _Alina_ in Curcan, 9 Iun 2012 | 5674 vizualizari

 

O parjoala uriasa! :D

 

INGREDIENTE

pentru chec:
  • 600 g carne de curcan tocata
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ou
  • 80 g crutoane cu usturoi
  • 1 lgt verdeturi de Provence
  • 1 lgt condiment de pizza de la Fuchs
  • 1 lgt chili
  • 6 catei de usturoi
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare & piper
pentru glazura:
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1 lingura ketchup dulce
  • 1 lingura de bere bruna
  • 2 lgt sos de soia
  • 2 lgt boabe de mustar
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu carne de curcan:

1. Curatam si tocam morcovul si ceapa.
2. Maruntim crutoanele.
3. Amestecam toate ingredientele.
4. Punem compozitia intr-o tava de cozonac tapetata cu hartie de copt.
5. Dam la cuptor 1 h 30 min la 190 °C.
6. Amestecam ingredientele pentru glazura.
7. Lasam la racit 15 min dupa ce scoatem din cuptor, apoi punem deasupra glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu carne de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

10.06.2012, 01:42

daca-i o parjoala uriasa,poti sa ne dai si noua

_Alina_ 1

10.06.2012, 07:58

serviti cu incredere!

BuburuzaBubu 1

10.06.2012, 23:22

yuuumy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Chec cu lamaie reteta de desert rapid, aromat si delicios