Chec cu iaurt si zmeura

de adela1981 in Dulciuri, 16 Iul 2012 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 3 oua
  • 150 gr iaurt ( eu am avut 0,1 %)
  • 1 lingurita praf de copt
  • 5 linguri faina (pline, cca 150 gr )
  • 100 gr zmeura
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • unt pentru uns tava
  • 1 ligura de faina
  • zahar pudra
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu iaurt si zmeura:

Mixam ouale cu zaharul si vaniliile, apoi adaugam untul moale, la temperatura camerei.  Mixam foarte bine apoi adaugam iaurtul. Amestecam faina cu praful de copt  si adaugam la compozitia obtinuta. Se amesteca foarte bine, apoi se adauga  zmeura. Turnam compozitia in tava de chec, uns cu unt si presarata cu faina. Se coace in cuptorul incalzit , pana ce trece testul scobitori. Se scoate din tava , se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu iaurt si zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

17.07.2012, 08:55

servesc si eu o feliuta

Sim0na 1

18.07.2012, 20:56

Delicios arata!!

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 19:44

bun bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de preparare a papanasilor by Dia