Chec cu portocala

de adry88 in Dulciuri, 4 Mar 2014 | 6609 vizualizari

 

Multumesc danakarin

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 cana de zahar
  • 1/2 cana de lapte
  • 1/2 cana ulei
  • 2 cani de faina
  • 1 praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 portocala
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu portocala:

Mixam albusurile cu un praf de sare spuma,

Galbenusurile le mixam cu ulei,laptele si adaugam faina amestecata cu praful de copt,adaugam albusurile spuma,coaja rasa si sucul de portocala,

Amestecam pana ce se omogenizeaza cu o lingura de lemn,

Turnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina,

Dam la cuptorul incalzit pana trece testul cu scobitoarea,

Lasam sa se raceasca in tava,dupa care pudram cu zahar taiem felii,

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu portocala" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Rocsi 1

05.03.2014, 11:13

Foarte bun si aromat

adry88 1

05.03.2014, 15:46

multumesc

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:52

aromat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert fursecuri fragede cu mere