Chec de ciocolata

de Pasiune pentru bucatarie in Dulciuri, 30 Oct 2011 | 4651 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 100 g ciocolata
  • 80 g crema de ciocolata
  • 200 g faina
  • 30 g cacao
  • 10 g praf de copt
  • Esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec de ciocolata:

Ouale se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si se topeste zaharul,apoi se adauga ciocolata topita si crema de ciocolata; se omogenizeaza.

Faina se amesteca cu praful de copt si cacaua si se cerne in compozitia umeda. Se omogenizeaza si se toarna intr-o tava de chec unsa cu unt si tapetata cu hartie de copt sau faina.

 Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru 40-45 minute la foc mare(primele 10 minute,apoi la foc mediu-mic pana trece testul scobitorii).

 Se proportioneaza si se serveste cald sau rece alaturi de o cafea sau ceai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura (pasca) cu branza si ciocolata