Chec din carne/ Meat loaf

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 14 Mar 2021 | 2039 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 g carne de vita tocata
  • 1 ou
  • 1 ceapă
  • 2 morcovi mici
  • 1 cățel mare de usturoi
  • 50 gr de pastă de roșii
  • 2 linguri de făină de spelt (sau faina dorita)
  • sare, piper, boia de ardei
  • 2-3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură de pastă de roșii
  • 1 linguriță de mustar
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec din carne/ Meat loaf:

Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Rumeniti ceapa tocata si usturoiul in uleiul incins.  Adăugați morcovul tăiat rondele mici și subțiri.  Amestecați carnea de vită, făina, legumele sotate și oul.  Condimentați cu sare, piper și boia de ardei.  Puneți totul într-o forma de chec unsa. Dati la cuptor timp de 40 de minute. Într-un castron diluați pasta de roșii cu muștarul si puțină apă. Puneti piper, sare. Depuneți acest amestec deasupra după cele 40 de minute.  Gatiti inca 20 de minute.  Lasati sa se raceasca pentru a-l taia in felii frumoase. Cu o salată sau cu piure ... este delicios.  Am servit cu piure de mazăre uscată și favă uscată. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec din carne/ Meat loaf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Gherca Daniela 1

15.03.2021, 17:28

Rocsi 1

15.03.2021, 19:09

Cat de bun este checul cu carne! Gustos!

RODIMUR 1

16.03.2021, 09:54

Eu îi spun ruladă de carne (tot aia e...!) și într-adevăr mi se pare tare gustoasă...!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv - Dukan