Chec marmorat

de deyutzky in Dulciuri, 26 Mar 2014 | 4258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 2 linguri de cacao
  • 1 praf de copt
  • 1 ou
  • 200 g zahar
  • 1 cana de lapte caldut
  • 90 ml ulei
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • 1 fiola esenta rom
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec marmorat:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt.

Adaugam oul, zaharul, laptele caldut, uleiul si esenta de vanilie si mixam bine.

Impartim compozitia in 2 parti egale. In cea de a2a compozitie adaugam cacaua si esenta de rom.

Tapetam o tava de chec cu hartie de copt si turnam o lingura din compozitia alba, iar peste aceasta punem o lingura din compozitia de cacao. Continuam asa pana cand terminam ambele compozitii.

Dam la cuptor la foc mic pentru aprox 40-45 minute pana cand trece testul cu scobitoarea si se rumeneste frumos.

Se pudreaza cu zahar pudra si se consuma.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec marmorat" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata