Cheeseburger

de Miha in Mancaruri cu carne, 6 Sep 2010 | 7074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei usturoi
  • 1 ou
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura boia de ardei
  • 1 lingurita busuioc
  • 1 lingurita oregano
  • 1 lingura otet balsamic
  • 1 lingura mustar
  • sare si piper
  • Pentru servire:
  • felii de cascaval
  • mustar si ketchup
  • castraveti murati
  • felii de rosii
  • cartofi prajiti
  • chifle din faina integrala
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheeseburger:

Urmand ghidul unui burger aproape perfect, am realizat niste burgeri minunati. Daaa, aproape perfecti. :)))

Pieptul de pui se toaca si se amesteca cu 2-3 linguri ulei de masline. Mai puteti pune putin ulei sau unt topit, daca vi se pare prea uscata.

Se amesteca intr-un castron carna tocata cu ceapa si usturoiul tocate marunt, otetul balsamic, mustarul, oul si condimentele. Se framanta pana se obtineo pasta bine legata.

Se intinde amestecul pe o folie alimentara unsa cu ulei, apoi cu o forma rotunda se decupeaza burgerii. Burgerii astfel obtinuti se pun pe un platou uns cu ulei si se dau la rece pentru cateva ore.

Intre timp se prajesc cartofii, rosiile se taie rondele si castravetii murati feliute. Chiflele se taie in doua.

Burgerii se frig pe gratarul incins la foc mediu, avnd grija sa nu se usuce prea tare. cand se intorc pe o parte se pun deasupra feliile de cascaval si se prajesc pana acesta incepe sa se topeasca.

Pe partea de jos a chiflelor se pun cativa cartofi prajiti, o felie de rosie, cate un burger cu branza, se unge cu mustar si ketchup, din nou rosii, castraveti murati si cartofi prajiti. Se acopera cu capacul chiflei.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheeseburger" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sylvia 1

13.09.2010, 10:21

Exact mareeee si buuun

Miha 1

13.09.2010, 10:33

Asa este. Dar la ora asta tot mai buna-i o cafea.

adry88 1

11.05.2011, 15:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in sos de rosii, o mancare savuroasa si usoara