Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100

de cristinutanicolita in Dulciuri, 27 Oct 2015 | 3741 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 300 g biscuiti
  • 90 g unt

Crema:

  • 500 ml frisca lichida
  • 300 g iaurt
  • 200 g zahar pudra
  • 6 foi de gelatina
  • 400 g zmeura
  • 100 g stafide
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100:

Blatul: Trecem biscuitii prin robot,untul il topim. Amestecam totul. Acoperim baza unei forme detasabile si bagam la frigider pana preparam crema.

Crema: Hidratam gelatina in apa rece.

300 g zmeura o trecem prin blender.

Frisca o batem spuma impreuna cu zaharul pudra. Adaugam iaurtul si mixam cateva minute.

Gelatina o punem pe foc pana se topeste,fara sa ajunga la punctul de fierbere.

Peste frisca adaugam zmeura pasata,intreaga , stafidele si gelatina si amestecam cu o lingura.

Crema rezultata o punem peste blat si dam la frigider cca 4 ore.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura-reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

- Andreea - 1

27.10.2015, 22:10

Felicitari !!!!

mirela0911 1

28.10.2015, 06:20

Felicitări și la cât mai multe rețete!

Rocsi 1

28.10.2015, 18:38

Felicitari si la cat mai multe retete delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure