Chefal cu sos de lamaie

de ionela2682 in Peste, 14 Mar 2012 | 6730 vizualizari

 

Nu prea ma dau eu in vant dupa preparatele cu peste dar acesta sincer a fost pe placul meu...

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata chefal
  • sucul de la 1 lamaie mare
  • 2-3  linguri ulei
  •  2-3 linguri suc de rosii
  • sare ,piper boabe
  • 1-2 frunze de dafin
  • apa(cantitatea de apa =cantitatea de lamaie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chefal cu sos de lamaie:

Spalam si portionam chefalul si-l asezam in tava

-facem un sos din zeama de lamaie ,apa,sare  grunjoasa .,piper boabe ,suc de rosii  frunze de dafin ,turnam amestecul peste peste

-asezam inca 2-3 feliute de lamaie deasupra si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chefal cu sos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 22:15

foarte bun trebuie sa fie

MIUTA 1

15.03.2012, 11:45

Cred ca e foarte bun si arata tare bine

mihaelar63 1

16.05.2012, 10:34

Arata super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macrou marinat in sos indian, prajit in pesmet