Chicken parmigiana in vas Zepter

de Lorra in Pui, 21 Iul 2013 | 4518 vizualizari

 

Un altfel de snitel tare gustos !
Aceasta reteta se prepara initial in cuptor si cu ceva rabdare in dotare, dar cu vasul Zepter m-am lipsit de acestea.
In mai putin de 20 de minute am avut cel mai gustos snitel mancat vreodata. Unde mai pun ca este si sanatos fara prajeala, si atat de fraged, carnea pastrandu-si toate proprietatile.
Am uitat de carnita imbibata in ulei :) Toate acestea datorita acestui vas minune !

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • 2 oua
  • 2 rosii
  • 100 gr. pesmet
  • 200 gr. cascaval sau mozarella
  • sare dupa gust
  • putin ulei pentru uns vasul
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chicken parmigiana in vas Zepter:

Se taie carnea ca pentru snitele (pe lungime) si se sareaza dupa gust, apoi se da prin ouale batute, prin pesmet si iar prin oua.

Se pune vasul pe aragaz la foc mediu, si se tine cu capacul pus pana cand acul indicator al termometrului pleaca din zona galbena. Atunci se pune un strop de ulei cu care se unge baza vasului si se aseaza pieptul de pui. 

Se lasa 1 min. dupa care se intoarce pe partea cealalta.

Se pune capacul si se mai tine 10 min, apoi se aseaza rosiile tocate marunt si cascavalul ras, peste carne.

Se pune capacul si se da jos de pe foc.

Dupa 10 min. este gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chicken parmigiana in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tikka Masala