Chifle

de adry88 in Piine, 7 Oct 2011 | 3730 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina
  • 1 ou
  • 2 linguri de unt topit
  • 200 ml lapte caldut
  • 150 ml apa minerala
  • 1 cub de drojdie proaspata
  • 2 linguri de zahar
  • 1 lingurita de sare
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle:

Cernem faina intr-un bol, adaugam 1 lingurita de zahar si sare si amestecam. Facem gaura in mijloc adaugam drojdia,1 lingurita de zahar, 2 linguri de lapte, amestecam si lasam la dospit 5-10 minute. Adaugam oul, untul topit si putin racit si incepem sa framantam adaugand treptat laptele amestecat cu apa minerala. Acoperim si lasam la dospit 30 minute.

Impartim coca in parti egale, se fac bile, se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si lasam 15 minute sa mai creasca, le ungem cu un ou batut cu 2 linguri de lapte,eu am pus chimen deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle si cornuri simple