Chifle cu masline si seminte

de Lau in Piine, 21 Sep 2012 | 3698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 lingurita sare
  • 100 g unt
  • 500 g faina
  • 200 g lapte
  • 1 plic de drojdie uscata
  • 1/2 lingurita zahar
  • 1 lingurita amestec de seminte
  • masile
  • lapte pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle cu masline si seminte:

Amestecam drojdia cu zaharul, adaugam putina apa calduta si dam deoparte 

Intr-un lighean adaugam faina cernuta, facem gaura in mijloc si adaugam restul de ingrediente si untul topit si racit, adaugam drojdia si framantam un aluat elastic care nu se lipeste de maini,(daca este nevoie se mai adauga apa). Acoperim si lasam cca 40 minute

Cand a crescut impartim coca in bucati egale

Facem chifle si le asezam in tava tapeta cu hartie de copt

Le ungem cu lapte si asezam bucati de masline dam la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle cu masline si seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (43)

Lau 1

05.03.2013, 13:30

babi5 1

19.06.2013, 18:38

Lau 1

19.06.2013, 22:27

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciabatta cu masline