Chifle integrale imbracate in seminte de susan

de Valclaudia in Piine, 9 Iul 2017 | 2601 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 lingurita zahar brun
  • 500 ml apa calduta
  • sare de mare dupa gust
  • 800 gr. faina integrala
  • 100 gr. tarate de grau
  • 50 ml ulei de masline
  • 50 gr. faina de in
  • 100 gr. seminte de susan
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle integrale imbracate in seminte de susan:

Preincalzim cuptorul la 50 grade C.

Intr-un vas incapator, punem drojdia+sarea+zaharul brun, amestecam.

Adaugam apa calduta, faina integrala si cea de in + taratele de grau.

Cu ajutorul uleiului de masline, framantam coca pana se desprinde de maini.

Tapetam tava cu hartie de copt.

Asezam semintele de susan intr-un castronel.

Impartim aluatul in 12 parti, modelam fiecare parte de aluat sub forma de chifla, apoi tavalim chiflele prin semintele de susan sa se imbrace uniform pe intreaga suprafata.

Asezam chiflele in tava si le punem la dospit in cuptorul preincalzit, pentru 20 minute.

Ridicam temperatura in cuptor la 180 grade C si coacem chiflele in jur de 30 minute.

Le scoatem din cuptor, apoi din tava pe un gratar, le lasam la racorit si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle integrale imbracate in seminte de susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine Indiana "Poori"