Chifle umplute

de brunetica in Mancare copii, 15 Noi 2011 | 5138 vizualizari

 

Nu stiam ce sa le fac la copii si imediat mi-a venit sa incerc niste chifle umplute. Si au iesit delicioase . Reteta eu am personalizato aproape toata si a iesit mai buna decat originala.

 

INGREDIENTE

  • 3 chifle
  • 4 oua
  • 3 crenvusti
  • 3 felii de branza topita
  • 50 g. branza parmezan
  • unt cat nuca
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute:

Am facut o  omleta din  oua, cu 30 g. branza parmezan si am adaugat sare.

Fiecarei chifle i-am  taiat un capac, i-am scos miezul, am  inmuiat chiflele in lapte, le-am umplut cu un strat de omleta, unul de branza topita,crenvusti, iar branza topita si la urma omleta apoi am pus capacul chiflei.

Am uns o tava cu unt am asezat chiflele si am dat la cuptor incalzit pentru 20 minunte.

Am  scos chiflele si am presarat branzica parmezan.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

ieri la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle cu cirnati de casa si cabanos