Chifle umplute cu ciuperci

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2014 | 5674 vizualizari

 

Calde sau reci , aceste chifle sunt o gustare deosebita pentru cei care iubesc ciupercile.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr ciuperci proaspete
  • 1 ceapa mare
  • margarina
  • sare, piper, patrunjel verde, marar verde
  • 2 oua
  • 4 linguri de smantana
  • 4 chifle rotunde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu ciuperci:

Chiflele se scobesc si li se taie un capac.Miezul il faramitam si il dam deoparte.

Ciupercile le taiem rondele; ceapa se toaca marunt si se pune la calit cu margarina. Cand se inmoaie adaugam ciupercile proaspete si amestecam. Lasam sa se inmoaie bine si sa scada lichidul de tot. Adaugam sare, piper alb. Stingem aragazul si lasam sa se raceasca putin. Adaugam faramiturile de paine, 1 ou, patrunjel si marar verde si smantana. Amestecam totul foarte bine si umplem chiflele cu compozitia respectiva. 

Aranjam chiflele intr-un vas termorezistent .Batem un ou cu smantana si turnam peste painicile din vas. Dam la cuptorul incins pentru cca 20 minute. (pana devin bine rumenite).

Le servim calde sau reci, dupa preferinta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

10.11.2014, 19:43

buna idee!

Rocsi 1

10.11.2014, 20:36

Ce bunatate ne-ai adus!

mirela0911 1

11.11.2014, 12:01

Ce bune-s!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Painici cu chiftele din piept de pui