Chiftele cu piept de pui si ciuperci

de deyutzky in Pui, 15 Sep 2016 | 9230 vizualizari

 

Reteta mea preferata de chiftelute. 

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui
  • 4 ciuperci champignon mari(cu tot cu codite)
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 2 felii de paine inmuiate in apa/lapte si scurse bine
  • o lingura de faina
  • cateva fire de patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 22
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele cu piept de pui si ciuperci:

Pieptul de pui il spalam si il tocam la robot sau il dam prin masina de tocat carne, apoi il punem intr-un bol.

Curatam si spalam ciupercile si ceapa, apoi le tocam in robot. Turnam aceasta compozitie peste carne. 

Adaugam oul, usturoiul pisat bine sau dat prin razatoarea mica, painea scursa bine de apa/lapte, faina, patrunjelul tocat, sare si piper dupa gust. Amestecam bine compozitia.

Cu mainile umede formam chiftelutele, apoi le punem la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc potrivit.

Le prajim pana cand se rumenesc pe ambele parti. 

Se scot pe un servetel pentru a se absoarbe uleiul. 

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele cu piept de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

deyutzky 1

17.09.2016, 16:03

Sunt suuuper bune! Sper sa le incercati si voi! Va multumesc mult pentru aprecieri.

Catalina L 1

20.09.2016, 16:04

bune si frumoase

Gherca Daniela 1

22.09.2016, 13:11

ce rumene si bune sunt chiftelutele tale!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aripioare cu ciuperci in lapte, la cuptor