Chiftele de cartofi

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2011 | 7003 vizualizari

 

Chiar nu mai facusem demult niste chiftele de cartofi...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 capatana usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • condimente pentru chiftele
  • 2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de cartofi:

se curata cartofii si se spala

se dau prin razatoare (ochiul mic),dupa care se scurg bine de apa

morcovii se curata si se dau prin razatoare

se curata usturoiul si se piseaza

se adauga patrunjelul tocat si restul ingredientelor,amestecam bine

ne udam mana si formam chiftelele,le prajim in uleiul incalzit pe ambele parti,

le scoatem pe un prosop absorbant

Chiftelele de cartofi se servesc calde sau reci, dupa preferinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

12.08.2011, 16:40

ma bucur k va placut

diaconta 1

12.08.2011, 21:54

CE RUMENE SI FRUMOASE SUNT

vergi 1

14.08.2011, 21:29

cred ca-s bune

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aperitiv