chiftele de cartofi

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2010 | 11858 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -6 cartofi
  • -4 linguri de faina
  • -1 ou
  • -sare,piper,patrunjel,condimente pentru cartofi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA chiftele de cartofi:

Formati bilute pe care le treceti prin faina si le puneti la fript in ulei incins pana se rumenesc frumos.Se servesc ca garnitura sau ca atare cu smantana!Puteti sa le faceti de post eliminand oul.
POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "chiftele de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu spanac