Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc

de Bya Ralu in Curcan, 19 Noi 2015 | 9357 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru chiftele:

  • 250 g carne tocata de curcan
  • 1 ou
  • 1 ceapa mica rosie
  • patrunjel proaspat
  • faina
  • ulei pentru prajit
  • sare/piper

Pentru sos:

  • 1/2 ceapa
  • ulei de masline
  • 1 lingurita mustar
  • 2-3 linguri de smantana
  • 1/2 lingura faina
  • 1 catel de usturoi
  • sare/piper
  • busuioc congelat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc:

Reteta de chiftele o gasiti aici http://www.bucataras.ro/retete/chiftele-de-curcan-74281.html

Pentru sos:

Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline impreuna cu usturoiul strivit.

Se pune apa cat sa acopere si se lasa sa fiarba putin ceapa.

Cand e aproape fiarta se pune mustarul amestecat cu smantana,condimentele si busuiocul congelat.

Se amesteca bine,intr-un castron se amesteca faina cu apa,se subtiaza si se toarna peste sosul de mustar.

Se pun chiftelele preparate,se lasa la foc mic si se amesteca des pentru a nu se lipii.Se lasa cam 5 minute pe foc dupa care se pot servii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de curcan in sos de mustar cu smantana si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

dantes 1

20.11.2015, 09:55

Bune!

miki_a 1

20.11.2015, 10:00

Immmm, chiftelute cu sos alb.....trebuie sa fie foarte bune!

Bya Ralu 1

20.11.2015, 14:35

ma bucur ca va plac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de curcan cu legume