Chiftele de orez cu piept de pui

de Adi in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2021 | 2775 vizualizari

 

Pentru ca am avut in meniu zilele trecute orez cu piept de pui, din ce a mai ramas pentru a doua zi am preparat aceste delicioase chiftele.
Reteta de orez cu piept de pui o gasiti AICI.

 

INGREDIENTE

  • 400 gr orez cu legume
  • 250 gr friptura de pui
  • 2 oua
  • 200 gr pesmet
  • 200 ml ulei
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de orez cu piept de pui:

Incepem prin a toca marunt carnea de pui și a o amesteca cu orezul preparat cu legume, anterior.

Apoi adaugam 2 oua mari si omogenizam bine amestecul de ingrediente.

Punem pesmetul intr-un bol, sau pe o tava. Luam cu lingura din compozitia de orez cu carne și formam chiftele pe care le tavalim bine prin pesmet.

Punem tigaia cu ulei la incins si scufundam chiftelele de orez cu pui in ea. Le rumenim frumos, intorcandu-le de pe o parte pe cealalta.

Apoi le scoatem pe un platou si le putem servi cu legume si branzeturi, sau cu diferite sosuri.

Sunt tare gustoase!

 

TIPS-URI

1

Chiftelele de orez nu necesita prajire indelungata, se rumenesc la foc de intensitate mai mare;

2

In functie de gustul orezului preparat anterior, compozitia de chiftele se mai poate asezona cu condimentele preferate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de orez cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Snitel de pui cu usturoi in crusta crocanta