Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 6 Sep 2016 | 3992 vizualizari

 

M-am inspirat putin de la Bya pentru reteta. Au fost minunate!

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • sare
  • o ceapa
  • doi graunti de usturoi
  • putin cimbru uscat
  • doua oua
  • 50 g paine mai veche de o zi
  • o lingura de faina
  • 100 g fulgi de porumb
  • untura pentru prajirea chiftelelor
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb:

Carnea de porc se spala, se taie cubulete si se toaca la robotul de bucatarie.

Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Usturoiul se curata de foi, se spala si se preseaza. Painea se inmoaie in apa, apoi se stoarce.

Intr-un castron se pun carnea, putina sare, ceapa, usturoiul, putin cimbru uscat, un ou si painea si se amesteca. Pentru a obtine o compozitie cat mai fina se mixeaza amestecul la robotul de bucatarie.

Intr-o farfurie se pune faina, intr-un castron se bate un ou, iar intr-o alta farfurie se pun fulgii de porumb maruntiti.

Se formeaza chiftelele, se dau prin faina, prin oul batut, iar la final prin fulgii de porumb. Se prajesc in untura pe ambele parti, dupa care se scot pe un servetel absorbant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din carne de porc in crusta de fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Rocsi 1

07.09.2016, 22:25

Ce mult imi place ideea, dar la cuptor le-as prefera daca le fac pentru mine!

miki_a 1

08.09.2016, 20:32

La mulți ani!

Rahela Velicu 1

20.06.2017, 10:37

Cred ca sunt minunate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv