Chiftele din cartofi cu ciuperci de post

de mihaelaM in Mancaruri de post, 14 Apr 2011 | 8857 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi mari
  • 4  ciuperci mari
  • 1morcof
  • 1 felie paine
  • 3-4 catei usturoi
  • faina
  • ulei
  • delikat legume
  • cimbru
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din cartofi cu ciuperci de post:

Cartofii ii curatam si ii dam pe razatoarea mica. Ciupercile le curatam si le taiem marunt marunt Morcovul il curatam si pe el si-l dam pe razatoarea mica. Painea inmuiata

Cartofii ii strangem in pumni pana se scurge toata zeama,punem si ciupercile,morcovul si painea.Usturoiul il zdrobim si il punem si pe el impreuna cu condimentele apoi amestecam.Facem bilute pe care le dam prin faina si le punem intr-o tigaie cu ulei incins.Cand s-au prajit le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi surplusul de ulei si abia apoi le punem pe farfurie.POFTA BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din cartofi cu ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ciuperci champignon