Chiftele la cuptor

de Tabita _ in Mancaruri cu carne, 16 Mar 2013 | 9319 vizualizari

 

M-a atras din prima postarea lui aliliana de chiftelute coapte. Abea am asteptat sa o incerc si am fost foarte multumita de reusita. Eu am mai schimbat cate ceva. Multumesc Liliana.

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne tocata amestec vita si porc
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 5 linguri pesmet
  • 1 ou
  • putin delikat
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele la cuptor:

Se incinge cuptorul la 200 °C.

Se taie marunt ceapa si usturoiul si se amesteca bine cu carnea tocata, pesmetul, sarea, piperul, delicatul si oul batut.

Se unge o tava cu putin ulei de masline.

Se formeaza chiftele si se aseaza in tava.

Se dau la cuptor pentru 15-20 de minute, apoi se intorc pe cealalta parte.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga marar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Tabita _ 1

17.03.2013, 10:24

Multumesc Lavinia

alilianaa 1

20.03.2013, 18:02

Tabita _ 1

20.03.2013, 18:40

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de prepelita