Chiftele marinate cu tagliatele

de Oana in Retete Delikat, 9 Iul 2018 | 5277 vizualizari

 

Pentru un pranz rapid va recomand chiftelutele marinate, delicioase, aromate cu noile condimente Delikat 100% naturale. Le-am servit cu tagliatele proaspete, dar puteti sa faceti ce garnitura doriti.

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de vita
  • 2 lingurite pesto
  • 2 linguri parmezan
  • 2 linguri pesmet
  • 2 lingurite condimente pentru chiftele Delikat
  • 1 ou
  • sare si piper dupa gust
  • 3 linguri ulei masline pt prajit
  • 10 g unt pt prajit
  • Sos:
  • 300 g sos de rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia dulce Delikat
  • 2 lingurite ierburi italiene Delikat
  • + tagliatele proaspete fierte pentru garnitura
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele marinate cu tagliatele:

Se amesteca carnea tocata de vita cu pesto, pesmet, parmezan, condimentele de chiftele Delikat, sare si piper dupa gust si ou. Se framanta bine carnea si se formeaza chiftelutele.

Se topeste untul in uleiul de masline si se prajesc chiftelutele pe toate partile. Se scot si se tin la cald.

Se sterge tigaia si se pune putin ulei de masline, apoi usturoiul taiat marunt. Se adauga sosul de rosii. Se condimenteaza cu boia dulce si ierburile italiene Delikat. Se pun chiftelutele si se mai lasa 5 minute sa fiarba.

Se servesc cu tagliatele proaspete, parmezan ras si busuioc proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele marinate cu tagliatele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de miel cu verdeturi