Chiftele picante

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 22 Dec 2013 | 4253 vizualizari

 

Mosul a fost darnic cu mine...dar si eu am fost cuminte ;))
Am primit de la Bucataras.ro impreuna cu partenerii de la Naumann, in urma unei provocari, aceasta bijuterie, cum ii spun eu (o masina de tocat Naumann 300 Traditional).
Bijuteria a venit mai mult decat bine,acum ,in aceasta perioada cand ai mai mult ca oricand nevoie de un astfel de ajutor.
Multumiri tuturor!
Pentru ca eram nerabdatoare sa vad ce poate face am pus-o la incercare.....................si am tocat 8 kg de carne in circa 10 min.
Am "confectionat" carnati si bineinteles ca nu se putea sa nu prajesc si cateva chiftelute pentru George.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de carne de porc
  • o capatana si jumatate de usturoi
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 1 lingurita rasa boia iute
  • 2 lingutite ardei iute maruntit
  • 1 legatura marar verde
  • 1 lingurita rasa piper
  • sare(dupa gust)
  • faina pentru tavalit chiftelele
  • ulei pentru prajit chiftelele
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele picante:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. 

Se adauga apoi ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.

Se condimenteaza boia,ardei iute,  sare si piper.

Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).

Se amesteca bine.

Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care apoi se aplatizeaza ,se tavalesc prin faina si se prajesc in ulei incins.

Scoatem chiftelutele pe o farfurie si servim alaturi de o garnitura si o salata.

Eu le-am servit alaturi de o salata de cartofi cu broccoli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele picante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (30)

Anett 1

22.12.2013, 20:33

Bya Ralu 1

22.12.2013, 20:33

bun

Krystyan Trendy 1

22.12.2013, 20:40

grozave chiftelutele

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftele coapte