Chiftelute

de Laly in Porc, 15 Ian 2011 | 4838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 gr carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 felie de paine
  • 1 cartof
  • 1 ou
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare,piper
  • verdeata tocata(marar sau patrunjel)
  • ulei pentru prajit
  • 5 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Se da prin masina de tocat carnea de porc.Dam prin masina si ceapa,felia de paine inmuiata in apa si stoarsa si cartoful pentru a fi mai pufoase.Adaugam oul, verdeata tocata marunt,sare si piper dupa gust.Usturoiul il pisam bine si il adaugam in compozitia de carne.

Formam mici bilute,pe care apoi le dam prin faina.Le prajim in uleiul incins pe ambele parti,pana se rumenesc bine.Le scoatem pe hartie absorbanta sa se scurga surplusul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.
 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu carne de porc si orez la cuptor