Chiftelute

de mihaelaM in Mancaruri cu carne, 6 Aug 2011 | 3617 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g carne(vita+porc)
  • 1ou
  • piper
  • cimbru
  • sare
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1cartof
  • patrunjel verde
  • faina
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute:

Punem carnea intr-un lighenas unde vom adauga si oul,sarea,cimbrul,piperul,patrunjelul taiat marunt si cartoful dat pe razatoarea cu ochiuri mici si stors bine si usturoiul pisat.

Amestecam compozitia apoi vom forma bilute pe care le vom da prin faina si le vom pune in uleiul incins.Cand chiftelutele sunt gata le scoatem pe un prosop de hartie pt a absorbi tot uleiul.Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

mihaelaM 1

08.08.2011, 22:34

multumesc mult scumpa mea

mamaieelena 1

11.08.2011, 06:57

mmmm ce bune

mihaelaM 1

14.08.2011, 12:58

multumesc mamaie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pateu din ficat de pui (by gaby)