Chiftelute cu ardei si cimbru

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 23 Iun 2012 | 5580 vizualizari

 

Cine nu s-a saturat de clasicele chiftele , asa ca pe ici pe colo mai schimbam cate ceva la ele . Din cauza vitezei se pare ca am uitat oul , Din fericire chiftelutele s-au prajit uniform fara sa se imprastie . Poate si cu ou erau doar mai aspectuase .

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata pui
  • 300 gr carne tocata porc
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat
  • 1 ceapa rosie tocata
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta kapia
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu ardei si cimbru:

  1.  Se amesteca toate ingredientele bine .
  2.  Cu mana  unsa cu ulei se formeaza chiftelute care se prajesc in ulei incins .
  3. Scoateti pe servet de hartie absorbant .
  4.  Serviti cu legume ca aperitiv sau cu garnitura de cartofi ca fel principal .
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu ardei si cimbru" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mirela0911 1

23.06.2012, 21:41

Ce as lua cateva chiftelute!

Sim0na 1

23.06.2012, 23:00

Faina combinatie

diaconta 1

23.06.2012, 23:14

uite-asa facem chiftele fara ou

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne de porc