Chiftelute cu susan

de Bucataras Medi in Aperitive / Garnituri, 16 Aug 2010 | 8136 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 4-5 catei de usturoi
  • .marar.
  • faina.
  • susan
  • putina apa minerala.
  • ulei de masline.
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute cu susan:

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga  apoi   ouale si mararul.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin susan apoi se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc .

Se servesc atat calde cat si reci  ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute cu susan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (18)

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 19:13

Multumesc,Gina.............

Sidy 1

18.08.2010, 19:32

Fata noastra draga si cocheta nici n-ai ajuns bine acasa ca deja faci bunatati !!! Minunat arata chiftelutele tale...
Felicitarile ti-le-am adresat personal la Alba Iulia....ce bine-mi pare

Bucataras Medi 1

18.08.2010, 20:24

Sidy, ai ajuns acasa?..............chiftelutele erau facute mai demult acuma doar am postat.............hahaha.............dar sa stii ca dupa ce am venit de la Alba-iulia primul lucru care l-am facut a fost sa intru in bucatarie ca frigiderul plangea saracul de el.............hihihi..............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

Brioșe cu ou și gorgonzola dulce

pe 27.05 la 16:02

Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola

pe 27.05 la 15:14

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de porc cu morcovi si cartofi