Chiftelute de cartofi si avocado

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 4 Apr 2016 | 3607 vizualizari

 

Cu branzeturi gustoase, iata o combinatie grozava!

 

INGREDIENTE

  • 2 palete mari de cartofi fierti ca pentru piure si bine scursi
  • 1 avocado( copt, gata de mancat)
  • 1 ou si 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
  • 7 linguri parmezan
  • 2 linguri branza telemea
  • 2 linguri cascaval
  • 3 linguri pesmet
  • sare dupa gust
  • un praf de turmeric
  • o cana de pesmet si faina amestecate pentru tavalit chiftelutele
  • ulei pentru prajit
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si avocado:

Ne iese papa bun pentru 5 persoane!

Se curata avocado si se amesteca cu cartofii, se zdrobesc cu telul de piure, se adauga pe rand, laptele, branzeturile, ouale, pesmetul, turmericul, sare dupa gust si se formeaza chifltelutele,  se tavalesc in pesmet si faina, avand grija sa scotem usor aerul sa devina mai dense, se prajesc apoi in ulei incins.

Se scot cu o paleta intr-un vas tapetata cu hartie absorbanta, sa se curga excesul de ulei si se transfera pe platou.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si avocado" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

Cupcakes cu vanilie si confetti - Reteta perfecta pe gustul copiilor

pe 27.05 la 18:17

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu seminte de dovleac si urda