Chiftelute de curcan si dovlecel

de lilik in Aperitive / Garnituri, 16 Oct 2010 | 6852 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250-300 gr carne de curcan
  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte
  • sare,piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de curcan si dovlecel:

tocam carnea,curatam dovlecelul si il dam pe razatoare si ii punem sare.amestecam intr-un vas carnea,oul,painea,dovlecelul stors si sare,piper.

din compozitia obtinuta formam bilute pe care le dam prin faina,apoi le prajim.noi le-am servit cu salata de rosii.

pofta buna!

TIPS-URI

1

daca vreti puteti inlocui curcanul cu pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de curcan si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

lilik 1

17.10.2010, 22:59

adevarul e k sunt tare bune la gust

nadina73 1

17.10.2010, 23:13

super bune,imi place combinatia curcan ,dovleac5f

lilik 1

18.10.2010, 00:02

si mie f mult imi place merci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapa