Chiftelute de dovlecei cu telemea

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 15 Ian 2016 | 2507 vizualizari

 

INGREDIENTE

    • 500g dovlecei
    • 2 oua
    • 100 g branza telemea de vaca
    • marar
    • 5 linguri faina
    • ulei
    • piper
    • sare.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecei cu telemea:

  1. Curatam dovleceii de coaja si ii dam pe razatoare 
  2. Dam si branza telemea pe razatoare.
  3.  Dovleceii ii lasam la scurs intr-o sita sau  ii stoarcem. 
  4. Peste dovleceii bine scursi, adaugam telemeaua rasa, ouale si mararul tocat marunt si  amestecam foarte bine. 
  5. Adaugam faina,piperul si sarea. 
  6. Le prajim la foc mediu si le rumenim pe ambele parti.
  7. Le scoatem din tigaie si le punem la scurs pe un servetel de hartie. 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecei cu telemea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti de ovaz cu cascaval