Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea

de trifadalia in Mancaruri de legume, 1 Aug 2018 | 2368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc dovlecel
  • 1 legatura de marar
  • 3 linguri de gris
  • 1 lingura de faina
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ou
  • 50 gr branza feta
  • 50 gr telemea
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
  • ulei pentru prajit
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea:

Se curata dovlecelul de coaja si de seminte, apoi se da pe razatoarea cu gauri mari si se lasa cu sare si piper jumatate de ora pentru a se inmuia.

Apoi se stoarce de zeama lasata, se adauga restul condimentelor si se amesteca. Compozitia rezultata se ia cu lingura si se pune in ulei sa se prajeasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de dovlecel cu branza feta si telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

RODIMUR 1

01.08.2018, 22:47

Cu brânzeturile astea, cred că au ieșit niște chifteluțe tare bune...!

dantes 1

02.08.2018, 12:01

Bune!

trifadalia 1

02.08.2018, 12:06

S-au terminat repede de pe farfurie, deci inseamna ca a fost gultul pe masura

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mini ciuperci la cuptor cu branza de burduf