Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză

de diaconta in Mancaruri de legume, 4 Iun 2012 | 4511 vizualizari

 

O combinaţie delicioasă şi foarte sănǎtoasă,cred eu.O ocazie bunǎ să folosesc Crema de brânză „Ceva fin cremos "„ de la Delaco.Să o folosesc şi să le mulţumesc pentru premiu.Chifteluţe coapte în cuptor,fără ulei,o gustărică foarte bună.

 

INGREDIENTE

  • 2 buc dovlecel
  • Un ou
  • O cutie brânza Ceva fin cremos cu gust de usturoi
  • O ceapa uscata
  • 3 linguri faina
  • Sare
  • Piper
  • Marar verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză:

Dovlecelul l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.L-am sarat si l-am stors într-un prosop.Ceapa puteti s-o taiati foarte marunt,eu am razuit-o fin.

Am adaugat apoi restul ingredientelor si am format chiftelute pe care le-am asezat într-o tava în care am pus hartie de copt.

Daca este prea moale compozitia,mai adaugati faina.

Am pus tava in cuptorul preîncalzit. Am lasat cam 20 de minute, apoi le-am întors cu ajutorul unei palete si am lasat sa se prajeasca si pe partea cealalta.

Eu zic ca sunt bune atât calde cât si reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe de dovlecel cu cremǎ de brânză" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Legume gratinate cu cascaval si oua