Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
O combinaţie delicioasă şi foarte sănǎtoasă,cred eu.O ocazie bunǎ să folosesc Crema de brânză „Ceva fin cremos "„ de la Delaco.Să o folosesc şi să le mulţumesc pentru premiu.Chifteluţe coapte în cuptor,fără ulei,o gustărică foarte bună.
Dovlecelul l-am dat pe razatoarea cu ochiuri mari.L-am sarat si l-am stors într-un prosop.Ceapa puteti s-o taiati foarte marunt,eu am razuit-o fin.
Am adaugat apoi restul ingredientelor si am format chiftelute pe care le-am asezat într-o tava în care am pus hartie de copt.
Daca este prea moale compozitia,mai adaugati faina.
Am pus tava in cuptorul preîncalzit. Am lasat cam 20 de minute, apoi le-am întors cu ajutorul unei palete si am lasat sa se prajeasca si pe partea cealalta.
Eu zic ca sunt bune atât calde cât si reci.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult