Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Ghebele se pun la fiert 40 de minute. Dupa ce s-au fiert, le lasam la scurs sa se raceasca, dupa care le tocam prin masina de carne. Tot prin masina de carne dam si legumele, ceapa-cartofii-morcovul. Punem totul intr-un vas, adaugam usturoiul pisat si felia de paine care a fost inmuiata in apa si 2-3 linguri de faina alba. Urmeaza mararul si pantrunjelul. Dupa ce am amestecat bine toate ingredientele adaugam sare si piper dupa gust!
Chiftelutele le-am format cu ajutorul unei linguri: am luat cate o lingura din compozitie si am dat-o prin faina alba, dupa care le-am pus in ulei incins. Prajim pe o parte si pe alta si cand s-au prajit bine le scoatem pe un prosop de hartie, sa se scurga excesul de ulei!
Sunt gata de servit si gata de mancat!!!
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult