Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
initial vroiam sa fac ciorba de perisaore si pregatisem si perisoarele...dar a intervenit o schimbare in meniu, si amrenuntat la ciorbita asta..acu ce era sa fac cu perisoarele??? le-am transformat in chiftelute si le-am adaugat un sos de rosii aromat...a iesit o bunaciune...pe bune!!!
Deci, am facut chiftelutele si le-am fiert separat pe jumatate in apa sarata.
Intre timp am pregatit sosul: am incins uleiul si am calit ceapa taiata marunt, apoi am adaugat ardeiul taiat felite mai lungi, am taiat rosiile, apoi cubulete mici si le-am pus si acestea. Am pus si usturoiul taiat marunt, am lasat cateva minute, apoi am adaugat bulionul si am pus apa cam o cana. Am adaugat sare, oregano, busuioc si cimbru si am transferat si chiftelutele. Am lasat pana au fiert bine, am mai adaugat apoi piper si din amidon am facut o maia pt a lega sosul.
Am uitat sa specific ca am pus si o lingura de smantana..ca tot o aveam printr-un fund de cutie...a iesit f bun si aromat...
La servit am pus patrunjel verde deasupra...nu stiu voi, dar eu ador patrunjelul si culoarea lui verde in mancare...
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult