Chiftelute in sos de ceapa

de diaconta in Mancaruri cu carne, 21 Noi 2010 | 9562 vizualizari

 

Un aperitiv rece,la care eu am cam strambat din nas,dar s-a dovedit a fi foarte gustos.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr carne tocata de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri pesmet
  • 1 cartof
  • sare,piper,vegeta
  • verdeata
  • 1 ou
  • 5 buc ceapa rosie
  • 2 oua pentru maioneza
  • ulei
  • 3 linguri smantana
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute in sos de ceapa:

Din carne tocata,pesmet,cartof,ou,usturoi facem o compozitie de chiftele.Condimentam si adaugam verdeata.Facem bilute mici pe care le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Le punem in cuptorul fierbinte pana cand se rumenesc frumos.Cateva bucati le-am tavalit prin seminte de susan.

Ceapa rosie o taiem solzi,punem putina sare si o lasam la macerat pana a doua zi.

Din cele doua galbenusuri facem o maioneza.Adaugam zeama de lamaie si 3 linguri de smantana.

Ceapa macerata o stoarcem bine de zeama si o punem in maioneza,apoi rostogolim in acest sos si chiftelutele.

Eu nu prea mananc ceapa,dar dupa ce au stat la frigider au fost delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute in sos de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

mamaieelena 1

02.08.2012, 16:06

bune chiftele

diaconta 1

02.08.2012, 16:10

Mamaie cam bune da
noroc cu Mihaela ca uitasem de ele

Panacris 1

02.08.2012, 17:25

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
CHIFTELUTE CU AMESTEC DE CARNE SI LEGUME