Chiftelute la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 25 Ian 2011 | 16457 vizualizari

 

Tot am vazut pe aici,la voi chiftelute la cuptor..am zis sa fac si eu...adevarul este ca sunt mult ,mult mai bune...

 

INGREDIENTE

  • 700 gr carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • jumatate capatana usturoi
  • 2 felii de paine
  • 1 cartof
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 oua
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute la cuptor:

Ceapa o curatam ,o spalam si o dam pe masina de tocat,sau pe razatoare.

curatam usturoiul,il spalam si il pisam.

painea o inmuiem in putina apa.

cartoful il curatam,il spalam si il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.

carnea tocata o punem intr-un bol.

peste punem ceapa,usturoiul,cartofii si painea inmuiata si sfaramitata.

tocam si patrunjel verde si adaugam.

condimentam cu sare si piper.

la urma adugam si cele 2 oua.

amestecam foarte bine,cu mainile toate ingredientele.

luam o tava de cuptor si asezam pe ea,niste hartie de copt.

formam chiftelute si le asezam in tava.

dam tava in cuptorul incins.

lasam chiftelutele cam 35-40 minute ,apoi le intoarcem.

le mai lasam putin pana sunt gata.

le scoatem si le lasam la racorit,apoi servim.

*puteti si sa nu le intoarceti ,ca ele se fac bine oricum...

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza