Chiftelute picante de cartofi

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2013 | 16850 vizualizari

 

By Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 5 cartofi
  • 50 gr unt
  • 1\2 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 2 linguri faina
  • un ou
  • sare
  • piper
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi:

Curatam cartofii de coaja si ii fierbem in apa rece cu sare.Cand s-au fiert ii scurgem de apa si ii amestecam cu untul moale la temperatura camerei.

Pireul astfel obtinut il amestecam cu oul,ceapa curatata de coaja,spalata si tocata marunt,usturoiul curatat si pisat,sare,piper,patrunjelul spalat si tocat marunt si faina.

Amestecam totul bine.

Din aluat facem bilute trecute prin faina pe care le prajim in ulei incins pana se rumenesc frumos .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (37)

- Andreea - 1

30.08.2013, 22:33

Da ... Dar vinovata e Miha ... Asa bine aratau chiftelutele facute de ea incat nu am rezistat sa nu le incerc !!!

diaconta 1

01.09.2013, 16:49

cat de bine pot sa arate

- Andreea - 1

01.09.2013, 17:40

Multumesc Dia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de cartofi